PUUR Beer leert

PUUR Beer groeit als kool. Onze vrolijke pup barst van de energie. Om hem voldoende uitdaging te geven volgt Beer sinds enige tijd Agility training bij Katja Slippens van Blazing Amber Training. Een wekelijks feestje voor PUUR Beer, baasje Irene en de trainster. Hoe kan dat anders met zo’n enthousiaste en leergierige hond? Om onze slungel wat steviger en sterker te maken geven we hem ook een supplement met Wierookboom (Boswellia serrata), Damiana (Turnera diffusa), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Schietwilg (Salix alba), Zwarte bes (Ribes nigrum), MSM (Methylsulfonylmethaan), Glucosamine sulfaat, Chondroïtinesulfaat, Magnesium citraat, Kaliumchloride en Fosfor (calciumfosfaat).

Vrolijk

Ga je mee? Dat is voldoende om PUUR Beer in de auto te laten springen voor zijn wekelijkse agility training. Na een succesvolle gewenning met behulp van de activerende druppel op basis van Gember (Zingiber officinale), Zoethout (Glycyrrhiza glabra) en Magnesiumcarbonaat (Magnesium carbonicum) is de autorit van Weesp naar Almere een makkie. Vrolijk rent hij vervolgens bij Katja de trainingshal in: daar wacht hem een uitgebreid parcours van hindernissen. Elk met een andere moeilijkheidsgraad in behendigheid. Het walhalla voor onze PUUR Beer: mag ik al spelen?

Spelend leren

Bij agility draait alles om behendigheid. Een parcours met toestellen en hindernissen daagt de hond uit om dit zo snel, efficiënt en behendig te doorlopen. Aangemoedigd door de trainer of de baas. Agility is een sport voor baas en hond, die op elk niveau kan worden beoefend. Van recreatieve tijdsbesteding tot op topsportniveau: Katja Slippens en haar partner Tom weten met hun Mechelse herders op nationale en internationale wedstrijden de ene beker na de andere in de wacht te slepen. Een ervaring en training van jaren. Maar zover is het nog niet voor PUUR Beer. Voor hem staat bij agility het plezier en de behendigheid voorop, waardoor hij slim leert te bewegen en uit kan groeien tot een krachtige en stabiele hond. Hoe leuk kan leren zijn? 

Klik hier voor een leuk filmpje met PUUR Beers eerste stappen in agility.

Voor meer informatie over het product om reizen een aangename ervaring te maken kun je altijd contact met ons opnemen via de chat of mail ons via advies@nmlhealth.com.