Sabrina's soepele teckel

Sabrina van Schooten, werkzaam als accountmanager van met name Midden Nederland sinds 2010 bij NML health.

Ik deel graag mijn ervaring en die van andere over de PUUR producten. Veel uit de praktijk, in de dierenwinkels die ik bezoek en van de ervaring van klanten waar ik over de vloer kom. Maar waarom niet een ervaring die ik zelf heb met mijn eigen dieren?

Goed voorbeeld hiervan is mijn Teckel Tijger van 11 jaar.

Inmiddels begint hij wat ouder te worden. Komt ‘s morgens moeilijk uit zijn bed (bench) en bij ons op de bank komen valt ook niet altijd mee. Zichtbaar stijf, stram en zijn leeftijd begint hem dus te beperken hier en daar. Daarom geven wij hem 1x per dag een product van PUUR met Glucosamine. Gewoon uit voorzorg. Nou het werkt geweldig.... Sinds wij besloten hebben hem ‘s morgens de Glucosamine te geven graaft hij onze hele tuin uit en als we hem betrappen kijk hij ons aan met zijn lieve ogen en een heel hard kwispelende staart trots op de enorme kuil die hij gegraven heeft!

Sindsdien hebben wij besloten om het in de avond te geven, zodat hij minder druk is in de tuin. Ook huppelt hij letterlijk weer enthousiast achter onze andere teckel Puck aan.

Hij is helemaal als nieuw en kan nog jaren vooruit op deze manier!