Spread the news! Laat je klanten meegenieten

Tweemaal per maand verstuurt NML health een nieuwsbrief aan haar relaties. Met veel plezier vergaren we informatie en delen we onze kennis en de ervaringen van gebruikers met onze klanten. Dit doen we om dierenprofessionals zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Op hun beurt beschikken deze professionals zo over een scala aan informatie, foto’s en ervaringen om te delen met de gebruikers van de producten: de diereigenaren. Dus aarzel niet, gebruik onze content zoals je wilt. In je winkel, praktijk en op social media. Met elkaar kunnen we het verschil maken in een andere kijk op diergezondheid. 

Wat lees je in de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief vind je informatie en links naar onze laatste blogs en ander nieuws op het gebied van kennis en ervaring. We delen graag met je de laatste ontwikkelingen. Kennis staat nooit stil en je hebt er nooit genoeg van. Toch? De informatie die we delen past goed bij de thema’s die spelen in de verzorging van dieren in de periode van het jaar. Doe er je voordeel mee.

Kennisbank, blogs, wist je datjes

Op de website NMLhealth.com maken we het onderscheid tussen kennisbank en blogs. In de kennisbank bespreken we aandoeningen en kwalen op een wat zakelijke manier. Hier vind je informatie over zowel de reguliere als natuurlijke benadering van klachten. Het is allemaal niet zo zwartwit. Bij NML health gaat het ons om het totaal management van de zorg voor een dier. Hoe voorkom je dat het uit balans raakt en bij ziekte, wat is de oorzaak? Deze benadering vind je terug in al onze stukken.

De blogs hebben we onderverdeeld in zes categorieën. Op diersoort, ingrediënten, lezingen en de ervaringen en kennis van dierprofessionals. Het zijn verhalen uit de praktijk. Testimonials, maar ook kritische kanttekeningen. Bij NML health staan we open voor alle feedback. Daardoor kunnen we groeien en de kwaliteit blijven leveren en volledig achter onze producten staan.

Sinds kort hebben we de rubriek ‘Wist je dat’ toegevoegd aan onze informatievoorziening op de website. Hier vind je in simpele bewoordingen tips en weetjes over allerhande zaken. Ze zijn bedoeld als eyeopeners. Bewustjes noemen we ze zelf in ons bedrijf. Want daar gaat het om: wees je bewust van een aantal zaken en leer ervan. De tips zijn het proberen waard.

Brede blik

Hoeveel kennis wij ook vergaren, NML health zal nooit beweren alle wijsheid in pacht te hebben. In onze visie vullen reguliere en natuurlijke benaderingen elkaar aan. Onze focus is wel op diergezondheid. Dat is het uitgangspunt. Een kwaal zien we dan ook als een symptoom van een verstoorde balans. Er zijn vele wegen naar Rome. Om die reden hebben wij onze opiniestukken geïntroduceerd. Onder de noemer ‘Hoe denken wij’ als submenu van ‘Over ons‘ vind je artikelen waarin wij zowel reguliere als holistische dierprofessionals aan het woord laten over allerlei onderwerpen. Het geeft stof tot nadenken. En dat is onze bedoeling. Wees kritisch en alert, en blijf ten alle tijden kijken naar het dier. Wat heeft het nodig?

Foto’s, filmpjes, info en ervaringen, deel ze gerust

Alles wat wij in onze nieuwsbrief, website en op social media delen staat ter beschikking aan onze relaties. Ben je enthousiast over een product en zoek je er een ervaringsverhaal bij om je klanten te enthousiasmeren? Pluk het gerust van onze website. Ook foto’s mag je delen, al vragen we je wel beleefd om als er een fotocredit genoemd wordt, deze over te nemen. Dit ter bescherming van de rechten van de fotograaf. Maar dat weet je wel. Bij twijfel, neem dan even contact op met NML health. Samen komen we er wel uit.

Onze vormgever Sally heeft ook prachtige filmpjes gemaakt. ‘In beeld’ noemen we dat op onze website. De onderwerpen zijn divers. Van ‘het toedienen van druppels aan een kat’ tot het belang van een periodieke detox bij paarden. Hoe leuk is het om deze informatieve filmpjes af te spelen op een beeldscherm in je wachtkamer of winkel? Ze staan tot je beschikking! 

Wil je zelf in de kijker staan? Laat het weten!

Nu begrijp je dat NML health altijd op zoek is naar ervaringen met haar producten. Heb je zelf een mooi verhaal of ben je erg enthousiast over een product? Laat het ons weten. Onze redacteur Ruth neemt graag contact met je op voor een kort interview. Ook foto’s, mails met verhalen zijn welkom. En als je een product van NML health noemt op social media, vergeet dan niet ons te taggen. Dan liken en delen wij jou op onze beurt. Zo versterken we elkaar.