Terugblik WK IJslandse paarden | Oirschot 5 - 13 augustus 2017

9 dagen topsport vol spektakel en sportiviteit!  Na een goede voorbereiding bij NML health togen wij op zaterdagochtend 5 augustus vroeg naar Oirschot voor het opbouwen en inruimen van de stand. 
We hebben een prachtige plek naast de tribune, precies bij het vak van de IJslandse fans. Speciaal voor dit WK hebben we een prachtige achterwand laten maken. Fijn dat Irene net terug was uit IJsland met mooie foto’s van de paarden daar. 

Een echt internationaal gebeuren, handig dat onze PUUR producten viertalige etiketten hebben, de flyers hebben we ook laten vertalen. Iedere dag hadden we een andere prijsvraag en werd er een winnaar geloot uit de juiste antwoorden. De prijs was per dag een pakket naar keuze uit het assortiment, ter waarde van € 50,-. De prijswinnaars werden ook op onze Facebook pagina nog even in het zonnetje gezet.

Wat een indruk maakte de combinaties: souplesse, IJslands vuur, snelheid, kracht, verzameling: in één woord PRACHTIG. 
De sfeer op de tribune, een applaus van iedereen voor iedereen, zingen, juichen, dansen, opstaan, ontroering. Dit evenement was mogelijk door meer dan 500 vrijwilligers, het was TOP georganiseerd en menig groots paardenevenement kan hier nog heel wat van leren.

Een grote dank aan het NML health team: Sandra Cartesan, Hans van Brussel, Marlies Blom en Eva Goudswaard!
Over 2 jaar is het WK in Berlijn. We hebben alvast een optie voor een stand aldaar.