Trots op testresultaat

Bob, een Golden retriever op leeftijd, beweegt dankzij het gebruik van een PUUR supplement met Glucosamine een stuk soepeler en heeft zichtbaar weer meer plezier in het leven. Bij NML health weten we natuurlijk allang hoe goed onze producten bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van een dier. Maar hoe leuk is het dan dat een onafhankelijke test in het magazine ‘Hart voor Dieren’ de werking van ons product extra onderstreept. 

Naarmate een hond ouder wordt kan het gebeuren dat hij door gewrichtsproblemen steeds strammer gaat bewegen. 

Het aminozuur Glucosamine is een belangrijke bouwsteen voor gewrichtskraakbeen. Bovendien ondersteunt het de banden en pezen en zorgt het voor een optimale kwaliteit van de gewrichtsvloeistof, het smeermiddel voor gewrichten. Allemaal belangrijke eigenschappen die een soepel bewegen ondersteunen. Aan dit PUUR supplement met glucosamine zijn bovendien dempende kruiden toegevoegd.

In combinatie met goede voeding en een aangepast bewegingspatroon, waarbij gewrichten worden ontzien en spieren op kracht worden gehouden, kan zo ook een hond genieten van zijn oude dag.

Lees hier het artikel ‘Voor jou getest’ in Hart voor Dieren, editie maart 2018