Wat een verschil! Maike blij met winnend trio PUUR

Leestijd 3 minuten

Door Maike Vermeer

In mei heb ik een super leuke winactie gewonnen bij @dressuurproeven.nl, in samenwerking met @nmlhealth & @puurpaard
Ik won daarbij drie producten voor staart en manen voor paarden.

Mijn paard Sidney heeft specifiek in de zomer last van een gevoelige huid, waar hij de laatste jaren steeds meer last van heeft gekregen. Hierdoor staat hij bijna het gehele jaar door met een deken op om hem te beschermen tegen muggen en vliegjes. Ook was ik hem (bijna) elke week, zodat hij minder last heeft. Maar alsnog werd Sidney gek van de kriebels, soms tot het bloeden aan toe. Dekens gingen kapot, zijn voorpluk en manen beschadigden en zijn staartwortel was een grote kale onrustige plek... En zijn vacht zag er ook niet goed uit. Super sneu voor hem want niets is erger dan gekmakende kriebels, vind ik persoonlijk. Na allemaal smeersels uitgetest te hebben, werd het niet veel beter. 

Wat ben ik blij voor Sidney

Sinds half juni gebruik ik de druppels van PUUR speciaal voor dit probleem. Ik geef dagelijks de minimale dosering. Sidney is erg kieskeurig en als hij iets ‘vreemds’ ruikt wil hij het vaak al niet meer. Maar de druppels gaan er helemaal prima in! Verder smeer ik (bijna) elke dag zijn manen en staart in met de SME spray tegen de kriebels. 

Van tevoren had ik verwacht dat ik na 3-6 maanden pas verschil zou gaan merken. Maar dit is niet het geval. Na 3 weken begon Sidney al helemaal bij te trekken en als ik nu naar hem kijk zie ik dat hij helemaal tot rust komt. De gekmakende kriebels zijn zoveel minder geworden. Ik heb hem nu soms zelfs even zonder deken staan en zelfs dat gaat goed. Wat een verademing, zeker met deze warmte! Ik ben superblij met de druppels en lotion! En ik raad het iedereen aan als je een paard of pony met deze klachten in de zomer hebt. Sidney is namelijk een veel vrolijkere pony geworden! Zijn voorpluk is weer lang, zijn manen en staart zijn mooi en gezond. En de huid is ook weer mooi glad!

Ik heb een foto van Sidney vorig jaar en nu. Je ziet een enorm verschil zo te zien! Ik ben echt heel blij ermee! Ik wil @dressuurproeven.nl, @nmlhealth & @puurpaard heel erg bedanken hiervoor!

 

Groetjes van Maike Vermeer
Instagram account: @horsesbymaike