Ervaringen met PUUR Pseudopregnancy

Door Kelly op 20 april 2021

In de periode na een loopsheid combineren we PUUR Pseudopregnancy met Phytonics HormOne en dit is voor Sanne op dit moment de ideale combinatie. Zo kunnen we haar een beetje door de “hondenovergang” heen helpen!

Door Christiaan op 18 maart 2021

Als alternatief voor een eventuele hormonenkuur aangeschaft geweldig het werkt fantastisch aanrader!!!

Door Kim op 17 maart 2021

Dobby d’r (achterste) tietjes waren wat dikker en de tijd na de loopsheid klopte met de schijnmoederschap. Ze maakte rijbewegingen op bed & in de mand (wel in de lucht hoor) – normaal doet ze dat niet, ze begon ballen te verstoppen/begraven in de bench, buiten op straat merkte ik dat ze niet zoveel prikkel aan kon en ze hormonen (bananen) in d’r oren kreeg, ze was wat onrustiger. Mijn zusje zei me dat het best nog wel is kon zijn dat Dobby schijnzwanger is , dus ik had contact opgenomen met mijn gedragscoach en die vroeg wanneer ze voor het laatst loops is geweest & zei dus dat het zeer waarschijnlijk schijnmoed is.. Dus contact opgenomen met de natuurgeneeskundige en die heeft me geadviseerd om PUUR pseudpregnancy te gebruiken :) Na 2 dagen was het rijden gestopt & de balletjes verzamelen is ook na 2 dagen gestopt, de bananen (hormonen) in haar oren worden al minder in haar oren. Ze kan weer/beter haar rust vinden en haar tietjes worden ook wat minder. Volgende keer als ze loops is ga ik dus in de gaten houden wanneer ze klaar is en dan 9 weken later een reminder in mijn agenda zetten om te kijken naar symptomen, misschien dat ik volgende keer hem gelijk inzet!

Door Gonny op 5 februari 2021

Goed product, Na 2 dagen toedienen van de druppels waren de symptomen praktisch weg. Fantastisch medicijn. Geen bijwerkingen te merken bij de hond.

Door Valerie op 11 mei 2018

Ik heb voor mijn Duitse herder teef van nu 11maanden puur schijnzwanger gebruikt ik gebruik het nu ongeveer 3 dagen en je merkt gelijk het verschil! Ze is rustiger en heeft weer eetlust ! Met dank aan Natuurlijkvoordehond die mij en Indy altijd bij staat met goede adviezen en mee denkt aan de beste zorg voor mijn meisje !

Door Eveline op 2 mei 2017

Ik heb de PUUR schijnzwanger ingezet bij mijn konijn. Iedere keer liep ze weer met strootjes in haar bekkie door de ren (waar zij met nog een voedster en een gecastreerde rammelaar zit). Plukte haar kraag kaal en werd mega chagrijnig naar ons. Toen vond ik dit product bij Animal Event en ik ben het gelijk gaan geven. Hij werkt echt snel. Natuurlijk is ze nog kribbig, maar dat was ook verteld. Je moet normaal geven bij de eerste symptomen, maar die had ze natuurlijk al. Maar ze krabt niet meer naar mij en ik heb het nestje weggehaald en nu eet ze weer. Ik ben blij en volgende keer start ik als ik de eerste tekenen zie van het bouwen van een nestje.

Wil je jouw ervaring ook delen? 

Geef uw review