Kattengedragsdeskundige Adriënne van 't Wout

Hoe het begon...

Adriënne van ‘t Wout studeerde in 2000 af als bachelor aan de opleiding Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool te Den Haag. Na een aantal jaar als programmeur en later als service manager te hebben gewerkt bij een grote Nederlandse bank koos zij voor een studie Feline Gedragstherapie aan de Martin Gaus Academie te Lelystad. In eerste instantie om haar eigen katten te begrijpen maar als snel bleek dit de start te zijn van een carrière in de dierenwereld. Ze liet het goedbetaalde IT werk achter om haar droom en passie te verwezenlijken.

Alles voor een gelukkig(er) kattenleven

In 2009 studeerde Adriënne als eerste kattengedragstherapeut van de Martin Gaus opleiding af en startte haar bedrijf Catcetera, een combinatie van gedragspraktijk en een webshop. Deze webshop, met kwalitatieve producten speciaal en alleen voor katten begon als hobby met zo’n 10 producten. Met haar kennis van kattengedrag bouwde Adriënne de webshop uit met een scala aan producten (ruim 400 nu) die stuk voor stuk bijdragen aan een gelukkig(er) kattenleven.

Blogs over katten

Adrïënne is hét kattenteam bij NML health en zet zich wederom in voor het welzijn van katten. Zij deelt haar ervaringen d.m.v. blogs en reviews en zal in de toekomst het aanspreekpunt zijn bij NML health voor professionals als het gaat over kattengedrag- en gezondheid. Lees haar blogs hier

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over Adriënne of een kijkje nemen bij Catcetera, ga dan naar www.catcetera.nl