Natuurlijk! Hond en Kat in Weesp 18:00-21:00 uur

maandag, 14 november, 2016 - 18:00

Natuurlijk! Hond en Kat

Uw klant vraagt erom: gezonde voeding, natuurlijke verzorging en buitensport-artikelen voor hond en kat

Tegenwoordig wordt er al snel het etiket natuurlijk op producten geplakt, maar welke verschillen zijn er en waar moet opgelet worden? Alleen met een goed advies kunt u zich onderscheiden!

Daarom hebben 3 bedrijven de krachten gebundeld en verzorgen zij 3 presentatie-avonden verspreid over het land, in noordoost, midden- en zuidwest Nederland, zodat u niet heel ver hoeft te reizen.

Een uitstekende gelegenheid voor u en uw medewerkers om op een beknopte manier kennis te vergaren én een kijkje te nemen in de keuken van uw leverancier.

Carnis (externe link) voor vitale viervoeters, NOHO agency (externe link) voor actieve buitensport en NML health supplementen en verzorging

willen u graag voorzien van de juiste informatie en nieuwe producten introduceren onder het genot van een hapje en drankje. Wij hebben hiervoor 3 locaties uitgezocht:

maandag 14 november in Weesp in het nieuwe kantoorpand van NML health

dinsdag 15 november in Hoogeveen in de bedrijfslocatie van Carnis

dinsdag 22 november in Hellevoetsluis in het hondentrainingscentrum van Kynologisch Nederland

Wat hebben wij u te bieden?

Dat laten wij u graag zien in de vorm van een bedrijfspresentatie én een kijk in ieders assortiment met de nieuwste producten.  Waardevol wordt de avond zeker! U gaat met een volle tas naar huis.

Wij ontvangen u graag van 18.00 uur tot 21.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd zodat u, na het sluiten van uw winkel, direct naar ons toe kunt komen. De bedrijfspresentaties zullen  ongeveer om 19.30 uur beginnen.

U bent van harte uitgenodigd!

Wij ontvangen graag uw aanmelding met uw gegevens, het aantal personen en de datum/gewenste locatie. U mag dit sturen naar uw leverancier of naar één van de onderstaande emailadressen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Carnis, Annette Tuik, info@carnis.nl (link stuurt een e-mail), +31 (0)85 7603123
NOHO agency, Tim Doedijns, info@noho.nl (link stuurt een e-mail)  +31 (0)6 10910463
NML health, Irene Rol, info@nmlhealth.com (link stuurt een e-mail), +31 (0)294 455 888

 

*Uitnodiging bedoeld voor de detaillist