Animal Event 28-30 april '17 Beekse Bergen

vrijdag, 28 april, 2017 - 10:00

Ben jij gek op dieren?

Dan mag je Animal Event 2017 niet missen. Animal Event is een driedaags festival op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De acts bestaan uit spectaculaire demo’s en shows, er zijn workshops waaraan je met je eigen (huis)dier mee kunt doen, en je kunt urenlang shoppen bij 200 verschillende winkeltjes die voor de gelegenheid zijn opgebouwd.

Honden, katten, konijnen, paarden
Denk je dat je hond lastig is om te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over ‘hun’ eigen diersoort te vertellen. Je kunt dus én alles te weten komen over je eigen favoriete dier, én eens kijken hoe andere diersoorten in elkaar zitten.

Tickets
Op 1 februari 2017 gaat de ticketverkoop van start. Vroegboekers krijgen €1,50 korting op hun kaartje. Op Animal Event is zo veel te zien dat een passe-partout voor drie dagen zeker aan te raden is. Uiteraard kun je ook één dag komen genieten van het grootste huisdierenevenement van Nederland.

Uiteraard is NML health met PUUR, Phytonics, Vetramil en veel meer wat goed is voor jouw paard aanwezig! Meer info?