Expovet 20 en 21 okt '18

zaterdag, 20 oktober, 2018 - 10:00

Vakbeurs voor de dierenarts.
NML is aanwezig in Flanders Expo hal 8.

http://www.expovet.be/

Expovet is inmiddels dé vakbeurs voor dierenartsen!

Voor de actieve dierenarts is voortdurende bijscholing een must. Nieuwe ontwikkelingen op vlak van techniek, apparatuur en producten staan namelijk niet stil. Een jaarlijks bezoek aan Expovet garandeert informatie over de nieuwste evoluties. Bovendien worden er ook lezingen gegeven binnen het kader van de permanente vorming voor dierenartsen. Expovet is de énige vakbeurs in Vlaanderen voor de actieve dierenarts. Het is door de jaren heen geleidelijk aan uitgegroeid tot een volwaardige beurs die niet moet onderdoen voor andere professionele beurzen. Dankzij een uitgebreide promotiecampagne trekken we dierenartsen uit zowel Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Noord-Frankrijk aan.

De organisatie van deze beurs ligt volledig in handen van de Vlaamse Diergeneeskundige Kring (VDK), ondersteund door de knowhow van het Flanders Expo-team.

Expovet brengt de combinatie van een wetenschappelijk programma (Instituut voor Permanente Vorming) en informatie van commerciële firma’s en onafhankelijke instellingen.