Lezing Karaktertypen, de Vijf Elementen bij Hond, kat en konijn door Aleid Hillebrand - 25 apr '19

donderdag, 25 april, 2019 - 19:30

Op donderdag-avond 25 april zal holistisch dierenarts Aleid Hillebrand een lezing geven over de Karaktertypen volgens de Vijf Elementen bij hond, kat en konijn.
 
In deze lezing zullen de Vijf Elementen besproken worden en waar ze voor staan. Het is een eeuwenoud systeem dat in de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt gebruikt om o.a. het karaktertype van mens en dier te bepalen. 
 
Het (her)kennen van het karaktertype zal u helpen om uw geliefde viervoeter beter te begrijpen en snappen waarom de ene wél met snoepjes te trainen is, en de andere niet. Waarom de ene hond het geweldig vindt om hard te werken en eindeloze wandelingen te maken, en de ander niet; of waarom het ene konijn hoknijd ontwikkelt en de ander graag op schoot komt zitten. 
 
De Vijf Elementen komen één voor één uitgebreid aan bod waarbij zo veel mogelijk kenmerken worden besproken aan de hand van foto’s en video’s, zodat u ze ook in uw huisdier kunt herkennen. Tevens komt voeding voor uw huisdier aan bod.
 
U zult meer begrip krijgen voor uw huisdier als individu; wellicht kleine onvolmaaktheden makkelijker kunnen accepteren, en daarmee de band met uw dier versterken.

    
Klik hier om direct online in te schrijven

 

Lezing Karaktertypen bij Hond, kat en Konijn
 
Datum: donderdag 25 april
 
Lestijden: van 19.30 uur t/m 22.00 uur
 
Kosten: 15,- euro per persoon. Vooraf aanmelden, vol = vol.
 
Spreker: Aleid Hillebrand
 
Lokatie:
cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt (NL)