Welsh Sportdag Noord - 25 mei '19

zaterdag, 25 mei, 2019 - 08:30

Zaterdag 25 mei 2019 wordt de vijfde editie van de Welsh Sportdag Noord georganiseerd. Deze dag is opengesteld voor Welshpony’s (minimaal 12,5% Welsh bloed) uit alle stamboeken. Men hoeft geen lid te zijn van het Welsh stamboek, wel is een KNHS lidmaatschap vereist. Er worden op deze dag verschillende sportonderdelen verreden, dit kan zowel onder het zadel als aangespannen. 

Op deze dag bieden wij de volgende rubrieken aan:
Dressuur Pony's en Paarden BB t/m ZZL 2 proeven 
Springen pony's en Paarden BB t/m ZZ 2 parcoursen
Dressuur Mennen B t/m Z incl. Hobbyklasse 2 proeven 
Vaardigheid Mennen L t/m Z incl. Hobbyklasse. 2 proeven
Bestgaande Rijpony
Kür op Muziek L tm Z
Bixie dressuur AA t/m B1 2 proeven 
Bixie springen 2 parcoursen

Ook dit jaar kan er weer gestreden worden om het Allround Kampioenschap (1e dressuurproef + hoogste springparcours of voor het mennen 1e dressuurproef + 1e vaardigheidsparcours). 
De strijd om de Dressuurbelofte titel, gaat over 2 dressuurproeven en de Kür op Muziek. 

Tevens bieden wij Bestgaande rijpony onder het zadel en Kür op muziek (L tm Z) aan. Opgave voor deze rubrieken kan enkel via de e-mail welshsportdagnoord@outlook.com.
De inschrijfkosten zijn € 8,00. Prijzen: gebruiksartikelen

Aan het eind van de middag zullen te pony de prijsuitreikingen plaatsvinden van de Bestgaande rijpony rubriek en de huldigingen van de Sportdag Kampioenen. Tevens zijn er veel extra prijzen te winnen.

Ook is het mogelijk om op locatie boxen te huren via de volgende website https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/boxhurengaasterland/. 

Let op: De wedstrijd is alleen opengesteld voor Welsh pony's met minimaal 12,5% Welsh bloed op het paspoort. 
------------
Extra informatie betreft het aantal starts per pony/paard en prijzen:

Op de wedstrijddag mag een pony/paard, al dan niet met dezelfde deelnemer maximaal 4 keer worden gestart voor winstpunten (2 maal dressuur en 2 maal springen) Indien er een 2 ruiters gebruik maken van hetzelfde pony/paard kan mag men maar 1 x dressuur en 1 x springen per combinatie. 

Indien er minder dan 3 deelnemers zijn per rubriek (wel of niet in handicap) word de 1e prijs evenredig aan het inschrijfgeld. 
In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de organisatie van de Welsh Sportdag. 

Verzoeken voor de planning, zoals meerdere gezinsleden etc., moeten bij welshsportdagnoord@outlook.com bekend zijn voordat de startlijst op de website wordt gezet. Hiermee wordt indien mogelijk rekening mee gehouden. Zodra de startlijst op de website staat worden geen verzoeken meer gehonoreerd.

Voor meer informatie kijk op https://www.startlijsten.nl/lijsten/160059-welsh-sportdag-noord-2019 / https://www.mijnknhs.nl/Game/W041534?expandHeader=True of volg ons via www.facebook.com/welshsportdagnoord

Mochten er specifieke vragen zijn, mailen mag altijd: welshsportdagnoord@outlook.com