Training Paard deel 1 - 5 nov '19

dinsdag, 5 november, 2019 - 19:00

Training Bewegen Paard deel 1: Wegens groot succes hebben wij besloten na de zomer weer verder te gaan met onze Trainingen. We hebben ervoor gekozen om de te behandelen stof in twee delen te doen, zodat wij meer op de materie in kunnen gaan en er voldoende ruimte overblijft voor vragen. Voor de Trainingen Paard komt er een serie van twee delen over het onderwerp:

“Bewegen”

Wanneer

Dinsdagavond 5 november, Training Bewegen Paard, deel 1 (deze training was eigenlijk gepland voor 1 oktober, maar is verzet)

Hierin bespreekt collega Kelly van Prooijen van Phytonics de pezen, banden en spieren. Hoe bouw je spieren op en welke producten kunnen hierbij ondersteunen? Peesblessures zijn een veel voorkomend probleem bij (sport)paarden. Kun je dit voorkomen? En wat kunnen supplementen toevoegen aan het behandelplan?

Tijd

19.00- 21.00 uur

Locatie

NML health, Weesp 's-Gravelandseweg 50-51, 1381 HK 

Kosten

€ 15,- pp inclusief goodiebag, koffie/ thee en een broodje. Hiervoor ontvang je van ons een factuur na aanmelding, welke bevestigd is na ontvangst van de betaling.  

Inschrijven?

Geef je op bij sandra@nmlhealth.com
Mochten er vragen zijn dan is Sandra eventueel ook telefonisch te bereiken via +31 (0)6-81238760.

Dinsdag 22 oktober volgt deel 2, waarin artrose en gewrichtsproblemen aan bod komen. Welke problemen zijn er en wat kun je de eigenaar als advies meegeven? 

Zowel deel 1 als deel 2 zijn uiteraard ook los van elkaar te volgen.