Pijn bij Honden

vrijdag, 31 december, 2021 - 09:30

Michelle Vrolijk biedt opleidingen aan waar veel dierprofessionals hun kennis en praktijkervaringen delen. In samenwerking met Michelle zet ook NML health zich dit jaar weer in om de kennis rondom dit onderwerp te vergroten. Zo deelde Irene Rol in de laatste cursus haar kennis van een effectieve natuurlijke behandeling bij nierproblemen. 

Basisopleidingen Pijn bij honden

Veel gedragsproblemen bij honden ontstaan naar mijn ervaring (mede) door onopgemerkte pijn en ongemakken. Ik wil me inzetten dit te veranderen door het meer onder de aandacht te brengen. Om deze reden zijn er 3 basisopleidingen Pijn bij honden opgezet: deel 1, 2 en 3.

Digitaal > Fysiek

In verband met Covid-19 worden onderstaande presentaties uit de 3 basisopleidingen digitaal aangeboden, zodat kennisuitbreiding over dit thema blijft doorgaan.

Hoe werkt het?

Iedereen kan zich op elk gewenst moment inschrijven voor één of meer presentaties. De cursist krijgt digitaal toegang tot de lezing, op een met de betreffende cursist van te voren overeengekomen dag en tijd. Er is dus geen vast programma of vaste dagen en tijden. Dit maakt het flexibeler, passend bij deze tijd. Het lesmateriaal bestaat uit presentaties die zijn opgenomen tijdens de lesdagen 2018/2020 en uit opnieuw opgenomen presentaties.

   

Bekijk hier het aanbod van presentaties en tarieven.