Zakelijke klant worden van NML health

U kunt bij ons geregistreerd worden als zakelijke klant indien u bedrijfsmatig bezig bent met dieren en het voornemen hebt actief met de producten van NML health te gaan werken. NML health is distributeur en levert aan dierenartsen, -therapeuten en -winkels.

Om u aan te melden als zakelijke klant bij NML health doet u het volgende:

  • Vul het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier wordt digitaal aan ons verzonden.  U krijgt van ons bij automatische incasso een extra korting van 0,5% op het bedrag exclusief btw en verzendkosten.
  • Bij uw eerste bestelling wordt u daadwerkelijk klant en kennen wij u een klantnummer toe, waarmee u tevens een account aan kunt maken op onze website.

Ons postadres is:

NML health

Hogeweyselaan 23
1382 JK  Weesp

email: info@nmlhealth.com

U kunt uw eerste bestelling het beste plaatsen via info@nmlhealth.com, geef daarbij aan dat het om een eerste bestelling gaat en vermeld de bedrijfsnaam en adresgegevens waarmee u zich eerder via het inschrijfformulier heeft aangemeld.

NML health stuurt de factuur, na het verzenden van uw bestelling, binnen enkele dagen per email. Wij factureren alles direct en verzamelen geen orders.

Het login-gedeelte van onze website is toegankelijk voor onze zakelijke klanten. Het bevat o.a. informatie, prijslijsten en acties. Ook kunt u hier online uw bestelling plaatsen.