Zakelijke klant worden van NML health

U kunt bij ons bestellen als u bedrijfsmatig bezig bent met dieren en het voornemen hebt actief met de producten van NML health te gaan werken. NML health is distributeur die levert aan dierenartsen, -therapeuten en –winkels. Als groothandel mogen wij niet leveren aan particulieren. Wanneer u, bijvoorbeeld als therapeut, één losse verpakking nodig heeft voor eigen gebruik, verwijzen wij u graag door naar Holland Pharma.

Om u aan te melden als klant bij NML health doet u het volgende:

  • Vul het inschrijfformulier en een doorlopende machtiging in. Het inschrijfformulier wordt digitaal aan ons verzonden. De doorlopende machtiging vragen wij u vriendelijk om uit te printen, in te vullen en ondertekend per post, fax of e-mail/scan aan ons te retourneren. U krijgt van ons bij automatische incasso een extra korting van 1% op het bedrag exclusief btw en verzendkosten.
  • Bij uw eerste bestelling wordt u daadwerkelijk klant en kennen wij u een klantnummer toe.

Ons postadres is:

NML health
's-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp

fax: 0294-430830
email: info@nmlhealth.com

Wilt u als therapeut producten uit de Phytonics of Doils serie bestellen dan ontvangen wij graag een kopie van uw diploma(s). Deze informatie ontvangen wij graag per post, fax of email.

Op uw eerste bestelling zien wij graag uw adresgegevens terug, evenals de vermelding dat het hier om uw eerste bestelling gaat.

NML health stuurt de factuur, na het verzenden van uw bestelling, binnen enkele dagen per email. Wij factureren alles direct en verzamelen geen orders. De batches voor automatische incasso draaien wij op de 8ste en de 22ste van de maand. Mocht deze datum in het weekend vallen dan is het altijd de maandag erna. 

Het login-gedeelte van onze website is toegankelijk voor onze cliënten. Het bevat o.a. informatie, prijslijsten en acties. Ook kunt u hier online uw bestelling plaatsen. Klik hier voor het aanvragen van inloggegevens.