Bestelling en bezorging in coronatijd

Wij werken samen met pakketdienst DPD. Zij zorgt ervoor dat de bestelling bij ons wordt opgehaald en -onder normale omstandigheden- de volgende werkdag afgeleverd wordt bij onze klanten. Vanwege topdrukte, de maatregelen die ook DPD moet hanteren en ook bij hen een tekort aan handen, willen wij onze klanten vriendelijk verzoeken om 'bewust' te bestellen. Weet wanneer je aanwezig kunt zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Eén van de maatregelen die DPD inzet, is om een bestelling maar één keer aan te bieden. Ben je niet aanwezig, dan komt het pakket -met een grote omweg- terug naar ons. Daar is helemaal niemand mee geholpen. Verwacht je een bestelling? Zorg dan dat je de volgende werkdag -en de dag erna- aanwezig bent om je pakket aan te nemen. Van een briefje met de vraag of de pakketbezorger het veilig onder het afdak wil neerzetten, worden pakketbezorgers blij. 

Zo zorgen we er samen voor dat het niet al te lang duurt voordat dieren hun verdiende gezondheidsproducten krijgen en dat er geen onnodige kilometers gereden worden. En belangrijker nog... minder frustratie. We doen dit samen. 

Helaas is de zaterdaglevering tijdelijk niet mogelijk. 

Ook namens DPD:

"Nogmaals willen we bij u aangeven dat u er van uit kunt gaan dat onze dienstverlening verloopt zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers en de bezorgers doen er alles aan om uw pakketten, met de voorzorgsmaatregels in acht genomen, zo snel mogelijk te verwerken en te bezorgen. Zoals u weet hebben we natuurlijk wel te maken met een aantal uitzonderingen per land. Deze uitzonderingen worden altijd met u gedeeld via deze update en kunt u ook terugvinden in het overzicht status per land op onze website dpd.nl/pakketalert.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus en onze dienstverlening zijn, dan houden wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte"