NML health Academy

Vanuit onze passie om kennis over dieren en natuurlijke oplossingen te delen, is de NML health Academy ontstaan.

Webinar en podcast

Elke maand kun je een online webinar volgen. Daarin zullen onze Academy-sprekers per diersoort, -hond, kat en paard- en per thema een interessant onderwerp voor dierenliefhebbers behandelen. Behoeften en welzijn van dieren staan hierbij voorop. We zijn druk bezig met onze podcast serie die we jullie hopelijk begin volgend jaar al kunnen laten horen. 

Kennis delen

Zolang NML health bestaat besteden we veel aandacht kennisdeling. We vinden het belangrijk dat onze producten geadviseerd en ingezet worden met de juiste kennis, wat het beoogde effect bevorderd. Nét zo belangrijk als de hoge kwaliteit van onze producten. Onze diermanagers besteden dan ook al hun tijd aan het geven van advies op maat, informeren en het vullen van onze communicatiekanalen. Wat zij weten, mogen andere dierenliefhebbers ook weten. 

Voor wie?

De webinars van de NML health Academy zijn interessant voor iedereen die meer dan gemiddeld geïnteresseerd is in dieren. Zo zijn we er voor de dierprofessional maar ook zeker voor de diereneigenaren. 

We keep you posted

De NML health Academy houd je op de hoogte van de agenda zodat je je op tijd in kunt schrijven en jouw plekje kunt reserveren!