NML health Academy Paard - Live webinar - Dagelijkse aanvullingen

Niets is zo netjes en zo ordelijk als onze natuur. De natuur is altijd in evenwicht. Krijgt jouw paard een evenwichtige en natuurlijke maaltijd of net niet helemaal?
Een uitgebalanceerd en biologisch menu zal ervoor zorgen dat jouw paard waarschijnlijk alles binnenkrijgt wat nodig is om gezond te worden en te blijven. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Het hooi wordt vaak gewonnen van uitgeputte of éénzijdige grond, het gras is vaak gekweekt en bevat lang niet altijd de diversiteit waar paardendarmen goed op functioneren. 

In de natuur zouden paarden de hele dag scharrelen en foerageren om diverse grassen, takjes, kruiden en bladeren tot zich te nemen. Als de dagelijkse voeding goed is en het paard in een goede conditie verkeerd, zal jouw viervoeter hoogstwaarschijnlijk veel juiste essentiële vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Maar als de behoefte (tijdelijk) hoger is door seizoenswisselingen, stress, zware trainingen óf de voedingsstoffen in het ruwvoer en krachtvoer zijn niet toereikend, is het aanvullen van een vitaminen- en mineralensupplement een goed begin om aan de gezondheid van jouw paard te werken.

Hoe herken je tekorten, waaraan moet een goed werkend supplement voldoen, en hoe zet je vitaminepreparaten in? Deze vragen gaan wij uitgebreid beantwoorden tijdens dit webinar. Ben je erbij?

Schrijf je hier in