Webinar Channel

Inhoudelijke informatie snel en beknopt tot je beschikking hebben? Volg dan onze webinars!

Onze Dier Specialisten: Els voor Hond, Adriënne voor Kat en Dietske voor Paard, geven elke 6 weken een live en gratis webinar. Zij bespreken hot topic onderwerpen met ins & outs en handige tips waar zowel dierprofessional als diereigenaar wat aan hebben. 

Vanuit onze passie om kennis over dieren en natuurlijke oplossingen te delen, is de NML health Academy ontstaan. Voor nu focussen we ons op het delen van kennis over deze onderwerpen met de behoeften en welzijn van dieren op 1 en gieten we onze kennis in een webinar, social media storys en posts en flyers en folders voor de diereigenaar. In de toekomst gaan wij nog dieper in gesprek met dierenartsen, -therapeuten en autoriteiten op het gebied van zowel veterinaire als humane gezondheid in een podcast serie. 

We keep you posted

De NML health Academy houd je op de hoogte van de agenda zodat je je op tijd in kunt schrijven en jouw plekje kunt reserveren! Je kunt je ook aanmelden om updates te ontvangen

De eerst volgende drie webinars staan alweer online om in te schrijven. Als je verder scrollt naar beneden zie je welke webinars al gegeven zijn. Deze kun je on demand terugkijken. 

Aanmelden voor komend webinar

Webinar on demand

Veel kijkplezier!