Open huis bij NML

Woensdag 30 november hield NML open huis voor haar klanten, leveranciers, buren, familie, vrienden en kennissen. In november is de laatste hand gelegd aan zowel de signing aan de buitenkant van het pand als het interieur en was het klaar om iedereen feestelijk te ontvangen. De liefde voor dieren is niet meer te missen als je het bedrijventerrein binnenkomt vanuit het centrum van Weesp en nu weten ook alle Weespse dierenliefhebbers met een potje PUUR of een Vetramil honingzalf in hun medicijnkastje dat de producten niet van ver komen, maar duurzaam en lokaal uit hun eigen stadje Weesp.

Zeer geslaagd

Het was een geslaagde en zeer gezellige middag en avond met een mega fijne opkomst van genodigden, omwonenden, Weespers, vrienden en familie. Met lokaal verzorgde drankjes door Meta Overmars en overheerlijke home made hapjes van Tavolare uit Muiderberg. 

Historie

Sinds april 2022 is het bedrijventerrein een Weesper bedrijf rijker. Sinds 1996 is NML health -gestart als PUUR Natuur- gevestigd op het erf van Bed & Breakfast De Overhorn aan het einde van de ’s-Gravelandseweg. NML health levert veterinaire gezondheidsproducten aan dierenartsen, -speciaalzaken, ruitersportzaken en overige dierprofessionals. De supplementen voor dieren werden vroeger verzonden vanuit de kelder van de voormalige kaasboerderij van Van Os, vervolgens vanuit de hooiberg, en in 2016 werd voor het bedrijf NML de ligboxenstal verbouwd. 

Meer vraag

De series gezondheidsproducten van PUUR, Phytonics en Vetramil breiden zich steeds verder uit en de vraag van de dierenliefhebber naar natuurlijke producten stijgt. Het bedrijf groeide letterlijk uit de stal en de Hogeweyselaan 23 bleek de benodigde volgende stap. 

Humane trend door naar huisdier

De natuurlijke gezondheidstrend met meer bewustzijn voor goede voeding, supplementen en een gezonde levensstijl zet zich door naar onze huisdieren. Huisdieren zijn belangrijker dan ooit en worden in ons huishouden veel meer gewaardeerd dan vroeger. Awareness en inzet van benodigde bouwstoffen en kruiden om je dier preventief gezond te houden is niet meer weg te denken in de verzorging en management van onze huisdieren. De diereigenaar doet er alles aan om hun geliefde viervoeter zolang én gezond mogelijk bij zich te houden. En daar is NML ontzettend trots op! Zo maken we het samen met dierprofessionals en diereigenaren mogelijk om steeds meer dieren natuurlijk gezond te houden en te maken met in alles wat we doen, het belang van de hond, kat en paard voorop! 

Letterlijk ruimte voor groei