Black friday

Waar komt Black Friday vandaan?

In de Verenigde Staten kennen de inwoners de dag na Thankgiving Day (4e donderdag in november) als Black Friday. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. De winkels hebben dan ook vaak hoge kortingen. 

NML health staat ervoor om kennis te delen, maar ook om de producten toegankelijk te houden voor de consument zodat de natuur beschikbaar is voor iedereen. Doordat we geconfronteerd worden met meerdere prijsstijgingen zul je NML health vaker zien inspelen op dit soort "actiedagen". Zo kunnen winkeliers onze producten een dag aanbieden tegen een vriendelijke prijs. 

Maar wat is de actie? 

PUUR, Phytonics, Vetramil en Espree doen mee aan deze actie. 

Vanaf 4 producten per merk geldt: 

Maak gebruik van de actie door bij de bestelling de code: BLACKFRIDAY te vermelden in het opmerkingenveld. 

Houd je telefoon in de gaten! We zullen deze actie actief uitbellen. Wil je naar aanleiding van dit bericht een bestelling plaatsen? Dat kan via bestel@nmlhealth.com 

Kleine lettertjes: actie loopt van 15 november 2021 tot en met 19 november 2021 en zolang de voorraad strekt. Niet in combinatie met andere acties.

Enkel zakelijke relaties kunnen profiteren van deze actie. Heb je interesse om een product aan te schaffen? Kijk dan naar een verkooppunt bij jou in de buurt!