Corona: graag je aandacht

De maatregelen om besmettingen te voorkomen raken vanzelfsprekend ook NML health. Ook bij ons werken meer medewerkers thuis en zullen we het kantoor met zo weinig mogelijk mensen bezetten. Maar met een flexibele houding en gezond verstand kunnen wij gewoon doorgaan met onze dienstverlening. En dat is maar goed ook. Het kan niet zo zijn dat door het coronavirus en de aandacht voor onze eigen gezondheid, de aandacht voor onze dieren verslapt. Niet alleen om de verspreiding van virussen tegen te gaan, maar ook omdat je juist in deze tijd je dieren extra weerbaar moet maken.

Kan ik gewoon een bestelling plaatsen?

Ja. Zolang de pakketdiensten waarmee wij samenwerken blijven leveren, wordt je bestelling gewoon geleverd. Voor 13.00 uur besteld betekent de volgende werkdag bezorgd. Ook zaterdaglevering blijft mogelijk.

Wel graag bestellen via website en email:

Om de druk op de telefoon te verlagen vragen we je vriendelijk je bestelling via de website of per e-mail te doen. Wij zullen er zorg voor dragen dat de bestelling net zoals altijd, op tijd in behandeling zal worden genomen.

Kan ik NML health nog wel om advies vragen?

Jazeker! Maar net als wat geldt voor bestellingen vragen we je om de vraag via de chat of per e-mail te stellen. Onze adviseurs zullen je vraag dan behandelen op het moment dat daar tijd voor is. 
Let wel: we geven voornamelijk advies over de inzet van onze producten. Voor ingewikkelde gezondheidsvragen verwijzen we je naar de dierenarts.

Kunnen dieren het coranavirus ook krijgen?

Het lijkt erop dat dieren het nieuwe coronavirus wel bij zich kunnen dragen ten gevolge van aanraking door een besmet persoon. Maar omdat virussen in bijna alle gevallen soortspecifiek zijn, zullen dieren er niet ziek van worden. In hoeverre het coronavirus zich via een dier kan verspreiden is nog onduidelijk. Tot zover lijkt het alleen van mens op mens over te gaan.

Lees in deze blog nog meer vraag en antwoord over dieren, weerstand en het coronavirus