Nieuwe prijslijst, sluitingsperiode wegens verhuizing én verhuisbericht NML health per 1 april 2022

NML health gaat verhuizen

Beste relatie, 

Bij deze kunt u de nieuwe prijslijst voor ons assortiment downloaden. De prijzen gaan 1 april 2022 in. Graag uw aandacht voor het eventuele ongemak door de verhuizing van ons bedrijf. 

Wij zijn gesloten van 19 maart t/m zondag 3 april en openen de nieuwe deuren op maandag 4 april. 

 

Verdere informatie rondom de verhuizing en wat dat betekent voor u als dierprofessional leest u hieronder. 

Prijsverhoging

Bij NML streven we er voortdurend naar om het beste uit de natuur te halen in het belang van onze dieren. Ons team en onze leveranciers zijn toegewijd en gefocust om daarvoor producten van alleen de hoogste kwaliteit te leveren. Wij zijn PUUR, eerlijk en transparant en gaan voor kwaliteit de beste grondstoffen.

Onze leveranciers en producenten hebben ons begin dit jaar geconfronteerd met enorme prijsverhogingen. Wij zijn genoodzaakt deze vanaf het tweede kwartaal door te voeren. Een hogere inkoop voor ingrediënten, grondstoffen, verpakkingsmateriaal en vervoerskosten zijn de oorzaak. 

Daarnaast gaat een deel van onze druppels van 9% BTW naar 21% BTW. In de prijslijst kunt u makkelijk filteren op wijzigingen voor een goed overzicht.

Verhuizing – twee weken dicht

Tot vrijdag 18 maart 13:00 uur kunt u een bestelling plaatsen die nog verwerkt en verstuurd wordt voor onze sluiting. Alle orders die wij ontvangen na 13:00 uur vrijdag 18 maart tot aan het moment dat we open gaan op 4 april, worden verwerkt tegen de nieuwe prijzen. We starten 4 april op en leveren de bestellingen zo snel mogelijk per DPD uit.

Wij vragen u de komende twee weken rekening te houden met onze sluitingsweken om voldoende op voorraad te hebben voor de maand maart en begin april.

Dit is ons nieuwe adres vanaf 1 april:

NML health bv
Hogeweyselaan 23
1382 JK Weesp

Onze emailadressen en telefoonnummers blijven ongewijzigd en wij zijn tijdens onze sluitingsweken hierop bereikbaar. 

Kennis, vertrouwen en samenwerken

  1. De dierprofessionals zijn voor ons nummer één
  2. De websitewinkels zien wij als detaillist 
  3. De groothandel is onze logistieke partner
  1. Adviesproducten door professionals. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van supplementen in de series van NML is gericht, de juiste producten te laten adviseren bij een bepaalde kwaal of aandoening, uniek voor ieder dier. We hebben altijd geleverd via de dierenarts en therapeut met het doel een kwalitatief goede diagnose én behandeling te kunnen combineren. Het beste voor het dier staat voorop. 
  2. Inmiddels is de internet markt gegroeid en zien we dat veel van onze klanten ook een webwinkel hebben. De markt verschuift van fysiek verkooppunt naar internet. Hierdoor worden de producten van NML niet meer altijd op maat geadviseerd. NML vindt advies op maat door de dierprofessional essentieel voor het dier en het behoud van de kwaliteit van het merk.
  3. De groothandel als logistieke partner is belangrijk voor de verkrijgbaarheid van de producten voor de dierprofessional. PUUR Gemak voor de detaillist en voorschrijvers. 

Het uitdragen van de boodschap

Het delen van kennis en informatie over de merken doet NML zelf. We besteden veel aandacht aan innovatie en onderbouwing van de producten. We verzorgen training aan professionals en ondersteunen ze bij het adviseren en verkopen van onze producten. Er is deelname aan vakbeurzen en we adverteren in vakbladen.

Informatie aan de dierenbezitter doen we door middel van het deelnemen aan evenementen, maken van flyers, een volledige adviesafdeling, interactie met dierbezitters op socials en het schrijven van blogs op onze site.

Inmiddels is onze marketing- en adviesafdeling gegroeid naar 11 personen.

Wat gaat er veranderen?

NML health gaat terug naar de basis. Onze aandacht gaat naar de fysieke verkooppunten die de  NML brands op maat adviseren.
Wij bieden dierprofessionals kennis, content en promotiemateriaal voor eigen marketing en verkoop. Wij staan open voor ideeën of denken graag met u mee.

Wij zijn u dankbaar voor de samenwerking en zien in u, de dierprofessional, een waardevolle partner in het advies en verkoop naar de diereigenaar. 

Gezonde groet, 
Team NML health

NML health bv
’s-Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp
T +31 294 455 888
E info@nmlhealth.com
www.nmlhealth.com

Dit bericht heeft u op maandag 28 februari ontvangen per mail. 

Alleen toegankelijk wanneer u als zakelijke klant bent ingelogd, download hier de prijslijst