NML health Academy - Live webinar - Stress in december bij honden

Schrijf je hier in

En we gaan in een rap tempo door naar het tweede webinar sinds de NML health Academy van start is gegaan. 

Het onderwerp van dit webinar en het thema waar we de focus op hebben in de maand november is:

Stress in december bij de hond

De speculaas versnaperingen vliegen ons al om de oren, dus de tijd om het over vuurwerkangst te hebben is aangebroken. Helaas is dit nog steeds een onderschat probleem en denken veel diereigenaren er te laat aan. Met kennis, training én een vroege start met de juiste producten valt er veel winst te behalen. 

Webinar

Tijdens dit webinar gaan we bespreken hoe stressvol de decembermaand kan zijn voor honden. De veranderende routines in deze gezellige en drukke maand, de spannende tijd voor kinderen in het gezin, beginnend vuurwerk en ga zo maar door. Wat doet dit met de hond? En belangrijker, wat kun je doen om hem hierbij te ondersteunen.

Want is december echt zo'n feestje?

We geven je in dit webinar tips om te zorgen dat het ook voor de hond een gezellige maand wordt.

Spreker Els

Het delen van kennis is NML'er Els Nijzink op het lijf geschreven. Na 25 jaar in een dierenspeciaalzaak advies gegeven te hebben werd het tijd voor iets nieuws. In de winkeltijd had ze zich al gespecialiseerd in homeopathie en andere natuurlijke therapieën. Deze kennis kon ze mooi meenemen naar NML health. Hier geeft Els adviezen aan klanten en consumenten over huisdieren en supplementen. Meer lezen over Els? 

Ben je erbij? 

Voor wie is dit webinar? Voor iedereen met een hart voor honden en interesse voor dit thema. Of je nu een professional bent of een diereigenaar, dit webinar is een must voor de hondenliefhebber. 

Schrijf je hier in