Training Paard deel 1 afgelast; nieuwe datum is 5 november

Boeren met tractors op de weg en verwachte slechte weersomstandigheden heeft NML doen besluiten om de geplande training van vanavond niet door te laten gaan. We zullen zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum komen.

Afmeldingen

Door de situatie op de weg ontvingen we vanmorgen al vroeg de eerste afmeldingen. Het is natuurlijk ook vandaag met al die files, geen doen om van heinde en ver naar Weesp te komen. Alle begrip hiervoor.
NML health zal de deelnemers zo spoedig mogelijk een alternatieve datum bieden voor deze training.

Training Paard deel 1 en 2 over ‘bewegen’

Vanavond (1 oktober) stonden bij het thema ‘bewegen’ de pezen, banden en spieren centraal. Hoe bouw je spieren op en welke producten kunnen hierbij ondersteunen? Peesblessures zijn een veel voorkomend probleem bij (sport)paarden. Kun je dit voorkomen? En wat kunnen supplementen toevoegen aan het behandelplan?

Op de tweede trainingsavond over paard en bewegen gepland voor 22 oktober gaat het over artrose en gewrichtsproblemen. Welke problemen zijn er en wat kun je de eigenaar als advies meegeven? 
Zowel deel 1 als deel 2 zijn uiteraard ook los van elkaar te volgen. Meer informatie over tijd, locatie en inschrijven vin je in onze agenda.

Hier vind je de binnenkort ook de nieuwe datum voor deel 1.