Van servet naar tafellaken

We groeien uit ons jasje

Wat zijn wij dankbaar voor de enorm groeiende vraag naar de producten uit het NML assortiment. Onderzoek leert dat het komt door

1. Het groeiende aantal huisdieren
2. Meer aandacht voor de dieren door mensen die thuis werken
3. Steeds meer mensen willen niet alleen natuurlijk gezonde producten voor zichzelf maar ook voor hun dier
4. Dierprofessionals zijn overtuigd van de goede effecten in combinatie met een specifieke therapie en schrijven steeds meer onze middelen voor.

Hoe het begon

Wij startten 25 jaar geleden in de achterkamer van ons woonhuis, verhuisden naar het zomerhuis en er kwam een magazijn bij, eerst achterin het winterhuis, later in de hooiberg. In 2015 verhuisden wij naar de verbouwde melkvee-stal achter de boerderij, we dachten dat we daar wel de komende 10 jaar konden uitbreiden.

Meer en meer producten op voorraad

Afgelopen jaar huurden we extra palletplaatsen bij een logistiek bedrijf in Weesp. De aanvoer van pallets en verzending van pallets naar klanten kwam steeds meer in het gedrang. We barsten uit onze voegen.

Uitbreiding van het team

Niet alleen door de extra benodigde palletplaatsen en uitbreiding met producten, ook de komst van 9 nieuwe collega’s dit jaar vraagt om extra werkplekken! Wij verwelkomen: Nina, Marisa, Els, Brechje, Annalies, René, Marijke, Jasmine en Elena. 

Verhuizen naar een prachtig nieuw pand

Daarom gaan we het eerste kwartaal van 2022 verhuizen naar een heel groot kantoor met een mega-magazijn. Alles weer lekker onder één dak. De exacte verhuisdatum is nog niet bekend maar het gebeurt zeker in het eerste kwartaal. Door C19 perikelen is namelijk niet alles even vlot leverbaar voor de installaties en inrichting.

Twee weken dicht in verband met verhuizing

Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende voorraad op de plank hebt om niet nee te hoeven verkopen op de vraag van je klant. Rondom de verhuizing zullen we namelijk minimaal 2 weken gesloten zijn. Leg dus vast een voorraadje aan.