Wij houden je op de hoogte

NML health verspreidt graag goed onderbouwde kennis en informatie op het gebied van gezondheid.

NML health verspreidt graag goed onderbouwde kennis en informatie op het gebied van gezondheid.

Daarvoor werken wij samen met een grote groep dierenartsen en worden wij gevoed door een aantal universiteiten, onderzoekscentra en andere opleidingsinstituten. 

Eén van de belangrijke pijlers hiervoor is het instituut Natura Foundation, waar een aantal medewerkers van NML health de opleiding volgde. Onder andere de opleiding kPNI, wat staat voor klinische PsychoNeuroImmunologie. Een opleiding voor artsen en therapeuten, om te leren met welke stofje (microbiologie en microchemie) je welke fysiologie van het lichaam kunt beïnvloeden om zo gezond mogelijk te blijven of te worden. 

Het houdt deskundigen al enige weken bezig bezig dat kinderen minder last hebben van het corona virus dan ouderen. Natura Foundation kwam gisteren met een nieuwe invalshoek voor deze kwestie.

Lees hier het artikel over Spike proteïnen, het NLRP3 inflammasoom dat door het virus kan worden geactiveerd en het kunnen remmen van dit inflammasoom door het stofje Melatonine. Hiervan is bekend dat -jonge- kinderen dit veel meer (10x) produceren dan ouderen. 

Het artikel eindigt met een aantal preventieve leefstijl-adviezen om de productie van melatonine te stimuleren. Dit draagt mede bij aan het beperken van de ernst van de gevolgen van de ziekte, ontstaan door het coronavirus. 

Onder blogs -in de linkermodule op onze homepage- vind je informatie die we hebben geschreven naar aanleiding van de coronacrisis. De nieuwste staat vooraan. Wil je er zeker van zijn dat je geen informatie van ons mist, typ dan het woord corona in het veld van de zoekmachine. Dan krijg je alle informatieve blogs op een rij en ben je helemaal op de hoogte!