Blog van Marije

Magnesium, zo belangrijk voor je paard

paardenoog

Hoe vaak horen we het niet? ‘Sinds ik magnesium (-citraat) geef, lijkt het alsof ik een ander dier heb’. Het schrikkerige paard gaat niet meer van elk geluidje of onverwachte beweging uit zijn dak. Natuurlijk is magnesium geen toverpoeder, maar dat het niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal voor ontspanning zorgt, is een bewezen feit.

Eigen dieren en pijnpunten herkennen

Zoals een schoonmaker thuis niet zo schoon is, een verpleger lang niet zo goed voor zich zelf zorgt als voor zijn patiënt en een kok thuis niet zoveel tijd steekt in het koken, gebruik ik lang niet de producten voor mijn kat die hij wel goed zou kunnen gebruiken! Nu ligt dat niet aan mij, als NML medewerker maar aan mijn lastige kater Bill.

Goed voorbereid op vakantie met je hond

Op vakantie met NML health

Ik ga op reis mee en neem mee…natuurlijk mijn hond! Dat geldt vast voor veel hondenbezitters. Als je op stap gaat met je geliefde huisdier kan een beetje voorbereiding geen kwaad. Met de juiste hondenapotheek in de vakantiekoffer kunnen jij en je hond alle onverwachte situaties aan. Fijne vakantie! 

Massi weer fit

Massi weer fit

Massi, de 10 jaar oude Jack Russel van een collega is weer helemaal de oude door visolie met Omega-3.
Massi staat bekend als een oude zeur, die niet graag wandelt, alleen als het écht ECHT nodig is en heel veel slaapt. Toch is dat met al zijn probleempjes best te begrijpen.

Vlooien en teken in de winter

Vlooien en teken?
Nu? In deze tijd van het jaar? JA juist!

Het lijkt elk jaar een groter probleem te worden.. Een vlooien- en tekenplaag in de wintermaanden. Gek? Welnee..

Schone kootholte en sokken voor Dolly

Mok_been_PUUR

De eigenaar van Dolly is op 30 oktober 2016 gestart met de behandeling van haar kootholte en sokken volgens het protocol van NML health. Zowel van binnenuit als van buitenaf! Op de foto´s zien wij haar rechter achter- en linker voorbeen, deze zijn het ergste aangetast. NML volgt Dolly op de hoef...

VUURWERK!

Waar Oud & Nieuw voor velen een feestje is en de start van een nieuw jaar, is het voor de meeste diereneigenaren en zeker de dieren zelf een vreselijke stressvolle periode. Gelukkig kun je ze ondersteunen. Hoe eerder je begint hoe beter het werkt.

STOP! Hou op!

STOP! Animal Bodyguard Arometherapie ook bij de cavia

STOP! Hou op, ik vind het niet leuk meer!

Dat wordt kinderen geleerd om te zeggen tegen andere kinderen als zij gepest worden of iets niet leuk vinden. Tegenwoordig kunnen ook de hond, kat, konijn, fret, cavia én hamster STOP! Hou op 'zeggen' tegen plagers en pesterijen. 

PUUR voor eigen gebruik!

Het zal geen verrassing zijn maar hier bij NML zijn wij collega's, naast alle dieren (3 paarden, 2 honden, 1 kat, 2 schapen en 16 Brahma kippen) zelf ook grootgebruiker van de producten in ons magazijn! Zo heeft iedereen een tubetje Vetramil honingzalf op zak en slikken we elke dag een PUUR Omega-3 capsule.

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Marije