Gewonnen! Gluco balance uitgeroepen tot Product van het jaar 2019!

Phytonics Gluco balance categorie winnaar Product van het Jaar 2019

Yes, we did it! Phytonics Gluco balance is door Horses.nl uitgeroepen tot hét Product van het Jaar 2019 in de categorie supplementen.

In een bomvolle zaal werden donderdagavond 13 februari de winnaars van deze jaarlijkse verkiezing bekend gemaakt. Namens NML health en Phytonics namen een trotse Irene Rol en Kelly van Prooijen de award uit handen van de vakjury van Horses.nl in ontvangst. 

Irene Rol van NML health: “We waren al heel erg blij op de nominatie van dit prachtige product, maar dat we nu gewonnen hebben is helemaal geweldig! Gluco balance is ontwikkeld door dierenarts Eric Laarakker van Phytonics en levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van dieren. Paarden krijgen ontzettend veel suikers binnen door voeding en gras en worden daar ziek van. Met dit supplement is dit beter te reguleren.”

Het juryrapport is lovend over dit supplement: Phytonics Gluco balance ondersteunt de suikerstofwisseling. Bij paarden met veel vetopslag, altijd trek en nooit voldaan of hoeven in de gevarenzone is mogelijk is de glucosehuishouding uit balans. Gluco balance bevat kruiden, mineralen en vitamines voor een goede functie van de maag en alvleesklier en ondersteunt de reinigende werking van de lever, de hormonale balans en de omzettingsprocessen in het lichaam. Dierenartsen en consumenten zijn enthousiast over behaalde resultaten. De vakjury noemt het supplement een bewezen product met goede resultaten.

Verder zegt de jury:

In de pitch op 9 januari in hetzelfde hotel hebben Kelly van Prooijen van Phytonics en San Cartesan van NML health een overtuigend verhaal gehouden met een duidelijke relevantie. Verder noemden ze de advisering voor het gebruik van Gluco balance professioneel. Er is goed onderzoek gedaan naar de werking van het supplement. 

Phytonics Gluco balance is een innovatief product met bewezen zeer goede resultaten.

Blozend van trots

Wat was het een spannende avond. Phytonics Gluco balance moest het opnemen tegen veel andere toonaangevende producten in de categorie supplementen. Irene en Kelly: “Wij zijn zelf zo ontzettend blij met dit product en horen alleen maar goede resultaten. Dat we niet in de prijzen zouden vallen zou haast niet te geloven zijn. Maar wat is het dan tof als je ineens je naam hoort noemen. Yes! Wij hebben de erkenning! We bloosden van trots!

Lees ook de blog: Spetterende pitch voor de Gluco balance, nu ligt het bij de jury