Blog van NML health

Team PUUR in vorm voor EK Canicross

Pauline Zwaan en Ard van Dijk_PUUR Team Canicross_NML health

Na een actief voorjaar is het nu even pauze voor het Canicross team PUUR. Ard & Jessica en Pauline & Willem en hun honden mogen even op adem komen. Maar helemaal stilzitten is er niet bij. Met wat kleinere wedstrijdjes en onderhoudstrainingen zorgen ze ervoor dat ze in conditie blijven. Natuurlijk met ondersteuning van de producten van PUUR. Zo kunnen ze straks schitteren in Chevetogne, België, op het EK Canicross.

In gesprek met... Eric Laarakker van Den Hoek

Praktijk Den Hoek, holistisch dierenarts Eric Laarakker

Eric Laarakker van Den Hoek Holistische Praktijk voor dier en mens in de Bilt heeft meer dan zijn sporen verdiend in de diergezondheidszorg. De dierenarts specialiseerde zich in manuele therapieën, fytotherapie, klassieke homeopathie, acupunctuur, TCM en energetische behandelmethoden. In 2011 startte hij met Healthcare-academy Den Hoek. Parallel hieraan ontwikkelt Eric producten vanuit een systemische visie op gezondheid en het zelf herstellend vermogen van een lichaam. Phytonics is daar het resultaat van.

Vrolijk op pad met PUUR Tour

PUUR Tour, reisziekte,

Herken je dat? Wil je samen met je hond een heerlijke wandeling in een natuurgebied verderop maken, komt het dier groen en geel aan. De autorit breekt hem op. Zeker jonge dieren hebben hier snel last van. Gelukkig kun je ondersteunen met de druppels PUUR Tour. Als je daarnaast ook nog het PUUR Tour reisplan volgt, leer je ook jouw pup wennen aan het onderweg zijn.

Pony Rosa na jaren van haar deken bevrijd

https://www.facebook.com/DLpaardencoachingnl/

Wat een prachtig ervaringsverhaal van Diane Klaverdijk- Muilenburg van DL-paardencoaching, alumni van Equine.com, over haar pony Rosa. Toen deze lieve Welsh bij haar kwam, was ze er slecht aan toe. Elke twee weken werden haar manen afgeschoren en zat ze letterlijk niet goed in haar vel. Ze had last van alles. Door de goede aanpak van Diane met een periodieke detox en preventief PUUR Culico en PUUR Apis / Allergie, staat Rosa nu 24/7 buiten in de kudde. Met manen! En zelfs zonder eczeemdeken!

Lekker met je dier op vakantie

vakantie, paard, op reis, dier, weekendje weg

Hoe heerlijk is het om met je paard een nieuw bos te verkennen en je honden een nieuwe omgeving te geven om te ontdekken? Samen op pad? Vakantie in eigen land? Leuk voor mens en dier! Dierprofessional Dietske Dijkman beleefde met twee paarden, drie honden én haar paardenvriendin een heerlijk weekend op de Utrechtse Heuvelrug. Een goede voorbereiding bleek het halve werk!

Door Dietske 

Oververhitting, extreme warmte en paarden

Paardjes zoeken schaduw_Sandra Cartesan NML health

Nu we in Nederland ook steeds vaker te maken krijgen met extreem warm weer, worden paarden in de wei er ook steeds vaker mee geconfronteerd. Onze paardenspecialist San is er maar druk mee. Hoe kan ze deze warme dagen draaglijk maken voor haar paarden? Ze deelt graag haar ervaringen en tips, zodat ook jouw paard de hitte goed doorstaat.

De Beste Belg Bokaal voor Ziva! Wat een seizoen!

Beste Belg lokaal voor Ziva van Blazing Amber_PUUR voor dieren

Ja, het is ze gelukt! Katja Slippens won op 26 mei, samen met haar Mechelse Herder Ziva, de Clubmatch van de Nederlandse Vereniging Belgische Herders. Katja: “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn meisje. We hadden dit jaar zo’n zware start, ook met onze gezondheid en nu hebben we zomaar gewonnen. Ziva is met recht de beste Belgische Herder in Agility van Nederland!” Bij NML health lopen we net als Katja naast onze schoenen van trots! En het Agility-seizoen is nog lang niet afgelopen… dit belooft wat!

Hoe houd je konijnen blij en gezond?

In Nederland hebben steeds meer mensen een konijn als huisdier. En hoewel de meeste eigenaren best wel weten hoe ze voor hun konijn moeten zorgen, valt er toch best nog wat te verbeteren. Hoe houd je een konijn blij en gezond? Hester Stasse, Gedragstherapeut voor konijnen bij Konijnenproblemen deelt graag haar visie.

De favoriet van Ed van Phoenix Diervoeding… PUUR Parasitus

De favoriet van Ed van Phoenix Diervoeding… PUUR Parasitus

“Ons favoriete product? Absoluut de PUUR Parasitus!” Bij Phoenix Diervoeding in Otterlo gaat geen hond de deur uit zonder dit supplement als de darmweerstand door een besmetting is verlaagd. Ed van Nes: “Wij zijn gespecialiseerd in gezonde voeding én diergezondheid. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje als er wat aan de hand is. PUUR Parasitus is een prachtige manier om een dier weerbaar te maken."

Focus op fascia, botten en spijsvertering bij ‘Pijn bij honden’

Ceriel Maas, Pijn bij honden, orthopedie

Zon, moederdag. Niets weerhield de hondenprofessionals om zich op 11 en 12 mei 2019 te melden in Austerlitz voor de cursus ‘Pijn bij de hond’ deel 2. Dit tweede weekend, georganiseerd door Michelle Vrolijk, ging over orthopedische aandoeningen, hulpmiddelen en spijsvertering. Maar ook over kwantum fysica en de belangrijke rol van de fascia bij een pijnvrij en gezond lichaam. Vanwege het onderwerp stopte NML health deze keer een PUUR Plantago ovata in de goodiebag. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van NML health