Blog van NML health

Verlies van je huisdier doet pijn

Geen diereigenaar ontkomt er aan: er komt een moment dat je afscheid moet nemen van je geliefde huisdier. Gelukkig is in de meeste gevallen ouderdom de reden dat je dier overlijdt of dat jezelf dat moment bepaalt als levenskwaliteit in het geding is, maar soms is ziekte, onhoudbaarheid van het gedrag of een ongeval de reden. Wat het ook is, het missen doet pijn. Katja Slippens, hondentrainster en agilitysporter weet er alles van. Helaas.

Meten is weten, een ervaringsverhaal over de VacciCheck

Ervaringsverhaal titeren met VacciCheck

Diereneigenaren praten graag over hun geliefde huisdieren en hopelijk komt dan ook het titeren voorbij. Waarom? Omdat het gebruikelijke vele vaccineren vaak helemaal niet nodig is. Vaccinatie geeft geen garantie dat je dier daadwerkelijk beschermd is. Meten met de VacciCheck wel, dan weet je precies of en welke vaccinatie jouw dier nodig heeft. Een prachtig ervaringsverhaal.

Een onaantrekkelijk milieu in de darmen met PUUR Parasiet

PUUR Parasitus_PUUR_voor_dieren_NML_health

Elk dier heeft weleens last van indringers in het maagdarmkanaal. Honden en katten lopen ze gemakkelijk op door het eten van besmet voedsel, viezigheid van de straat, een prooi of door het eten van poep. Zorgen dat parasieten zich niet prettig voelen in de darm is een belangrijke maatregel. Iets wat je met een goede weerstand en de kruiden in PUUR Parasitus / Parasiet balans kunt beïnvloeden.

Help je paard door het verharen heen

Help je paard door het verharen heen_NML_health_PUUR

Een paard verliest het hele jaar door haren. Berucht zijn de verharingsperioden tijdens de seizoenswisselingen, een periode waar een paard best wat ondersteuning kan gebruiken. PUUR Veg omega helpt een dier gemakkelijker door de verharing heen. Paardentrainer Karin Huizer legt uit hoe het zit met de verharing van een paard en het belang en positieve effect van een goede verzorging. Aan deze blog is een kortingactie verbonden. Deze is geldig tot 1 maart 2019.

Maak je paard weerbaar tegen parasieten

Maak je paard weerbaar tegen parasieten_NML_health

Afgelopen zomer had NML health in samenwerking met Dressuurproeven.nl een winactie met de PUUR Parasitus / Parasiet balans. Hoe blij waren wij met de mooie feedback van deze onlineshop op Facebook over dit product: een klant had de PUUR Parasitus gegeven aan een merrie met terugkerende darmongemakken en was er uitermate tevreden over. Haar ervaring onderstreept maar weer eens het belang van een gezonde darmweerstand.

PUUR Tranquil, de natuurlijke rustgever

Soms kan een natuurlijk rustgevend middel helpen een hond door bepaalde perioden heen te komen. Het kan het dier net wat steviger maken waardoor hij zijn omgeving beter aan kan. Maar hoe bepaal je de hoeveelheid en wanneer start je met het toevoegen van het supplement aan de voeding? En welke hond kan dit natuurlijke steuntje in de rug gebruiken?

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van NML health