Blog van NML health

PUUR Tranquil, de natuurlijke rustgever

Soms kan een natuurlijk rustgevend middel helpen een hond door bepaalde perioden heen te komen. Het kan het dier net wat steviger maken waardoor hij zijn omgeving beter aan kan. Maar hoe bepaal je de hoeveelheid en wanneer start je met het toevoegen van het supplement aan de voeding? En welke hond kan dit natuurlijke steuntje in de rug gebruiken?

Beschuit met muisjes

Zwangere Bella

Op de Canicross wedstrijd in Boschoord 30 september jl., georganiseerd door Canicross NL en Hermien en Barry Beijl, werd Canicrosser Bella ontzettend gemist. Hond Bella verkeerde in de laatste fase van haar eerste zwangerschap en ondersteunde het PUUR Team vanuit haar warme mand. 

Terugblik op de Canicross wedstrijd in Boschoord

Allereerst hulde aan Hermien en Barry, alle vrijwilligers, de deelnemers en restaurant Grenzeloos en ZO voor de geweldige organisatie en de goede sfeer! Zonder jullie was deze geslaagde dag niet mogelijk geweest. Op 30 september vond de Canicross wedstrijd plaats in Boschoord. Wij volgden een aantal deelnemers in verschillende disciplines voorafgaand aan de wedstrijd en in deze terugblik vertellen zij hoe het is gegaan.

Honing heelt wonden

beenwond_paard_vetramil_dierenartsNicolien

Het begon als een klein schaafje op het linker voorbeen. Gestoten, geschaafd, onvoorzichtig geweest... oorzaak in ieder geval onbekend. Een veelvoorkomend iets bij paarden. Zeker in de zomermaanden, lekker vrij in de wei. De plek verslechterde en zag er helaas na een week toch echt anders uit toen we de vliegen weg wilden jagen. De dierenarts kon haar pink erin omhoog en omlaag steken. Zo diep en zo groot was de plek binnen mum van tijd geworden.

Aflevering 1. Shelley in voorbereiding op de Canicross wedstrijd

Team PUUR: Shelley Vlasveld_canicross

Op zondag 30 september aanstaande neemt Team PUUR deel aan de Canicross wedstrijd in Boschoord georganiseerd door Canicross Nederland. In de Canicross wedstrijd kun je kiezen uit drie disciplines: canicross, bike-joring en steppen. In de komende weken stellen we het PUUR Team aan je voor. Zij nemen je mee in hun voorbereidingen aan de hand van een vraaggesprek. In aflevering 1. maak je kennis met Canicrosser Shelley Vlasveld. 

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van NML health