STOP! toedienen bij de kat - filmpje

Hoe dien je STOP! druppels toe bij je kat?
In dit filmpje een korte uitleg met in de hoofdrol poes Noa. Een echte spring in ’t veld. Noa’s eerste behandeling met STOP! Laat de kat aan de geur wennen. Geef wat lekkers als beloning en eventueel afleiding. 
                                  
Voor uitwendig gebruik. Spreid de haren en verdeel de druppels op zo veel mogelijk plaatsen op de huid over het hele lichaam voor een snelle verspreiding. Dit doe je door druppels in ieder geval op de schoft en boven de staart aan te brengen. Vervolgens met je vingers dunbehaarde plekken zoals de liezen en oksels (warme plekken) inwrijven. De kop met favoriete plekken zoals de randen van de wenkbrauwen en oren, met de vingers voorzichtig insmeren. De slijmvliezen mijden. Dit om een negatieve associatie met het toepassen van STOP! te voorkomen. Indien je dier wat aan de STOP! likt, is dit niet erg. Een TIP is om de druppels voor je je dier eten geeft, met je dier gaat wandelen of even andere afleiding geeft toe te passen. Het rustig opbouwen van de dosis is altijd verstandig, zeker bij een gevoelig dier. Begin met een paar druppels en monitor je dier goed. Want zowel mens als dier kunnen overal allergisch voor zijn of worden! Handen wassen mag na het toepassen, maar hoeft niet!

De werkzaamheid van de druppels is optimaal naarmate de huid goed doordrongen raakt van de druppels. Indien u STOP! voor de eerste keer gebruikt, dient u er rekening mee te houden dat de werking na 14 dagen optimaal is. Bij sommige dieren duurt dit door weerstand of dikte van de vacht, wat langer. Iedere 15 dagen secuur herhalen. Zwemmen kan vrijwel direct na het toedienen. Aangezien STOP! als het ware vetminnend is, adviseren wij u het na het wassen van de hond pas na 4 à 5 dagen toe te dienen. Wij adviseren om STOP! Animal Bodyguard het hele jaar door te gebruiken.

STOP! Animal Bodyguard 
Eén variant voor hond, kat, konijn, fret, cavia en hamster. 

  • Plantaardig, hypoallergene druppels. 
  • Veilig voor dieren, kinderen en uzelf.
  • Ook geschikt voor pups en kittens. 
  • Direct effectief, ook na zwemmen! 
  • Heerlijk geurend voor dier en mens. 

Klik hier om naar de producten te gaan.